Colindul Cavalerilor

Cu prilejul Sfintelor sărbători la Marele Praznic al Nașterii Pruncului Mântuitor Iisus,

de Crăciun și Anul Nou 2021 Redacția dorește tuturor prietenilor și cititorilor revistei Cetatea Cavalerilor

sănătate, bucurie și spor în toate, inspirație în călătorii fascinante în magia sărbătorilor, cu spiriduși, zâne și muzele surori, mânate de Clio!

 

 

Și pentru că nu cred să existe pe fața pământului un român, ce are credința călăuzită de lumina pentagramei, care, plecând de acasă, să nu-și facă semnul Sfintei Cruci și să nu rostească: Doamne ajută!, ceea ce dorim și în numele redacției revistei.

Apoi, consider, în aceeași ordine, că nici o biruință semnificativă nu e posibilă fără aceacredință tainică. Și cum peste timp satisfacția sufletească s renăscut, precum odinioară credința strămoșilor în victorie, determinată de credința tare care le-a fost scut, iar prin legea ei s-au întărit solidar, biserica i-a ocrotit, iar limba română ne-a unit ca neam, tot așa dorim viață lungă cu Cetatea Cavalerilor spre o temeinică garanție că odată realizată conexiunea virtuală vă oferim informații corecte și Adevărate față de un subiect local, ori național-european, analizat și actualizat cu argumente critice imbatabile. Exprimăm gând curat prin legământul că SERVIM PATRA ROMÂNĂ!

Pe traiectoria astrală a Uraniei, în inimi cu bucuria Melpomenei, pe ritmurile mișcătoare ale Terpsichorei vă urăm mult spor. Munca să vă fie încununată de laurii Calliopei, să înălțați Patrie imnuri de slavă inspirați de zeița Polyhymnia, să aveți în minte farmecul sunetelor tulnicăreselor din Apuseni, vestitoare a generațiilor viitoare, în unire cu Euterpe și Erato, să identificați pe cei care inspirați de  trecutului glorios al strămoșilor  pun mască Thaliei, și urcând voinicește treptele devenirii neamului românesc, în corul condus de Apollo, inspirați de muza Clio și surorile sale, să fiți SĂNĂTOȘI, veseli și darnici de Crăciun!

La Anul și La Mulți Ani!

 

 

 

 

~ Redacția Cetatea Cavalerilor ~

COLINDE- Traditionale din Bihor

Deschide ușa creștine

Acest articol a fost publicat în Articole, Autori, Cetatea Cavalerilor și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.