Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Bihor

Col. r. ing. Dan Nicolae Poinar conduce și organizează, în parteneriat cu alte ONG-uri acțiuni culturale pentru sădirea sentimentelor patriotice, de recunoștință și cinstire a tradițiilor de luptă eroice.

În cadrul serbărilor dedicate Centenarului Marii Uniri Cultul Eroilor s-a implicat în alcătuirea unui vast program și la înfăptuirea căruia a contribuit din plin.

Pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, Primăria Municipiului Oradea, în colaborare cu Asociația Națională Cultul Eroilor ,,Regina Maria” – Filiala Bihor și cu alte asociații și fundații cultural patriotice din Oradea, a organizat în cadrul acțiunii ,,Marșurile spre Alba Iulia la Centenar”, deplasarea cu un tren special CFR de la Oradea – Cluj Napoca – Alba Iulia și retur.

Dan Poinar – președintele Asociația Națională Cultul Eroilor ,,Regina Maria” – Filiala Bihor, inițiatorul acțiunii de deplasare cu trenul la Alba Iulia cu ocazia Centenarului Marii Uniri și consilierul local Grigore Morar au susținut pe, 1 octombrie 2018, la Primăria Oradea o conferință de presă în care au anunțat că perioada de înscriere la acțiunea ,,Marșurile spre Alba Iulia la Centenar”.

Galerie foto cu acțiuni

Revisata Asociației naționale și alte informații contactează aici  

https://biblioteca-cavalerilor.ro/wp-content/uploads/2020/09/romania_eroica-scaled-e1600860626527.jpg.