Prof. Dr. Gheorghe Constantin Nistoroiu – cronică la o carte

    „Politiceşte am fost împărţiţi în trei părţi (Muntenia,    Moldova şi Ardealul), dar limba era aceeaşi, cărţile sfinte erau aceleaşi. Unitatea noastră era perfectă, pentru că aveam credinţă în Dumnezeu şi pentru că ne iubeam ca neam. Să ne iubim unii pe alţii ca neam, dar să ne iubim prin identitatea credinţei. Pentru că numai prin ea ne putem iubi, ca să refacem şi unitatea noastră care este astăzi atât de suferindă.”

 (Părintele DUMITRU STĂNILOAE)

Constantin MOŞINCAT- Paşi Pe Caldarâm Încrustări Istorice: De La Pace La Diktat (1815 – Viena – 1940)buletindecarei vol.1

Istoria este Luminătorul ce alungă noaptea trecutului pentru a se ivi zorii viitorului. Istoria Naţională trebuie să rămână un Vulcan permanent aprins, care prin provocarea undelor elastice, respectiv pasiunea şi libertatea cunoaşterii privind gradul înalt de frecvenţă al cercetării critice şi obiective, acţiunea forţelor tectonice a izvoarelor tumultoase să poată declanşa pe scara seismică erupţia magmei realităţii,  ce dă impetuozitate şi magnitudine faptelor, evenimentelor, adică Adevărului.

Continuare aici.

Livrarea se face gratuit, cu ramburs prin Posta Romana sau prin Curierat. Pentru comenzi sunati la  0742.864.260 sau contactați-ne pe  e-mail, cu urmatoarele informatii:
Nume si prenume: _______________________;
Adresa de livrare: _____________________
Nr telefon: ____________________________
Mod livrare: _______________
Acest articol a fost publicat în Autori, Biblioteca Cavalerilor și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.