Ruletă politică!

Totul pe bani!

Despre asta e vorba astăzi în negocierile guvernamentale, celelalte sunt detalii, chipurile cu subtilități politice. Conspirațiile sunt băgate la înaintare, pentru a ține ocupată atenția opiniei publice, dacă nu le ies planurile croite. Ce bazaconii sunt astăzi promovate: Certificatele verzi!. Senatul zicea: PAS!

Câțu, interimarul prim, mai activ ca-n vremea când era titular și tăcea „mâlc ”, insistă fără să dea socoteală cu banii luați la cea mai mare dobândă europeană?, bagă vrăjeală, mestecă vorbe pe sub mască, de nu-l pricepe nimenea, PNL (cu 27% vrea totul!) vrea guvern minoritar, nu acceptă nimic!. Ba nu, se mai agită și înflăcăratul susținător vice  Bogdan! dar nu zice nimica, la fel ca omniprezanta Raluca, ca și Banca lui Isărescu (Națională)?

PAS, tuturor!

Vine încălzirea pentru români, cei ce nu-s de prin sectorul alesului NICUȘOR, sau Fritz-ul timișan (și vor îngheța la iarnă), iar din Egipt dl. președinte Iohanis, plonjează direct la Vila Lac. Și? PAS…, impas negocieri! Dixit!

Adunarea, suntem în criză? PAS, a zis prin Elveția, că-i avea alăturea pe cei de la externe, iar pe la Piramide, cu doamna Carmen lângă,  îndemna să facem comerț, să lărgim agricultura… pe Nil. Adică să dăm la „crocodil” cam tot ce românii mai au prin hambare, și ar mai putea trăi cu „mălai”, ca-n vremea Regelui Mihai!

Lumea se joacă pe Bani, iar românii sunt folosiți doar pentru a-i produce, pentru alții!

Păcat că Încrederea, pe care Poporul o are în Armată, e jucată la Ruletă politică! pe mâna lui CIUCĂ, al nostru!

Cavaler de Clio

 

Acest articol a fost publicat în Articole, Autori, Catalog Autori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.