Recommended by 1 person
Dupa primul an de activitate in Asociatie,afirm cu certitudine ca are o conducere competenta,profun...d dezinteresata de avantaje materiale, devotata (mai ales dl. Viorel Ianc si D-na Prof. Claudia Buran) bunului mers al activitatilor. Se reuseste cu inteligența (mai ales prin delegare de autoritate) sa se realizeze activitati simultane valoroase. Se reuseste si atragerea a numerosi tineri voluntari , mai ales elevi, la activitatile Asociatiei.
Se impune o mai buna comunicare cu membrii asociatiei,in vederea cunoasterii detaliilor unor activitati. Uneori,sub semnul libertatii de actiune,se merge pe improvizatie. Urez tuturor membrilor Asociatiei si conducerii acesteia un nou an mai bogat in activitati!
See More
O pagină a Asociației "AVRAM IANCU " ce reflectă continuitatea luptei pentru păstrarea valorilor, ...a tradiției străbune, a adevărului istoric , unitate și armonie interetnică , dreptate și prosperitate pentru o "națiune fericită " așa cum și-a dorit-o CRĂIȘORUL AVRAM IANCU!
SUS NAȚIA ROMÂNĂ!
See More
Do you recommend Asociatia "Avram Iancu" Beius?
Videos
Secventa din prestația noastră de la Biserica Ortodoxa din Apateu-Ungaria. ......11.iunie 2019 !
63
6
Tarnava de Cris, 08.11.2018
16
1 Decembrie 2017- 99 ani de la Marea Unire
6
Photos
Posts

Delegația Asociației Avram Iancu Beiuș, la Festivitățile de la Marisel -Cluj. ......Venim fraților. ....

Comments
Write a comment...

La invitația Președintelui Societății Cultural Patriotice Avram Iancu din România, Domnul Tiberiu Groza o delegație a Asociației Avram Iancu Beiuș mâine va fi la Marisel-Cluj, pentru a participa la Festivitățile dedicate Eroilor Români căzuți pentru drepturi egale. ....

Comments
Write a comment...

  • Cornel Popa Prețuirea noastră pentru tot ce faceți !
  • Lucia Busuioc Drum bun și să vă întoarceți cu bine! Ca de fiecare dată să dați aportul beiusenilor la manifestare!

Sunt onorat ca am fost unul dintre cei invitați !!!

0:00
Click for more
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Curpas Ioan
328 Views
328 Views
Curpas Ioan

Vive la France! Sarbatorirea Zilei Nationale a Frantei (14 Julie) la Oradea. Personalitati franceze care au contribuit la Marea Unire de la 1 Dec. 1918: Gen. Henri Mathias Berthelot si geograful Emmanuel de Martonne.

Comments
Write a comment...

Ne preocupam continuu de lărgirea ariei de cuprindere și implicare a unui numar tot mai mare de tineri lucrători de tineret în proiecte europene. ....

Curpas Ioan is with Viorel Ianc and 2 others.

Asociația Avram Iancu Beiuș: Întâlnire de prezentare a oportunităților de participare la proiecte Erasmus+. Prezentare platforma Salto-Youth Resource Centres.
E...uropean Training Calendar
New training offers
TYE - Tools for Youth Exchanges
Training Course
3 - 9 November 2019 | Malmö, Sweden

Tools for Youth Exchanges is a training that enables participants to explore tools around group processes, (intercultural) learning, involvement of young people and how to facilitate these tools during a youth exchange.

Organizer:

The Swedish Agency for Youth and Civil Society (National Agency)

This activity is for participants from:

Erasmus+: Youth in Action Programme countries

Application deadline (24h CET):

31 August 2019

See details
The short link for this training offer is https://trainings.salto-youth.net/8148.

This training activity is funded by:

The Erasmus+ Youth in Action Programme
Participants are entitled to receive a Youthpass certificate from the organiser, for recognition of their competence development during the activity. Read more about Youthpass:

Youthpass Logo
Too many emails? Set your digest preferences at the MySALTO dashboard. There you can also restrict your emails to trainings aimed at participants from your country, or unsubscribe completely.

We are SALTO
SALTO-YOUTH is a network of 6 Resource Centres working on European priority areas within the youth field.

Find out more about us

SALTO-YOUTH Logo
Our Resource Centers
EuroMed
Participation & Information
Training & Cooperation
Eastern Europe & Caucasus
Inclusion & Diversity
South East Europe

See More
Comments
Write a comment...

  • Florica Maris Sunteți de mare ajutor tinerilor care vor să se încadreze în muncă

Instituții orădene prin oameni deosebiți au organizat acest eveniment. ..sunt onorat ca am fost alături lor astăzi .....

Curpas Ioan is with Viorel Ianc.

La Oradea s-a sărbătorit în avans Ziua Națională a Franței. S-a depus o jerbă de flori la placa comemorativă dedicată generelului francez Henri Mathias Berthelo...t, fostul șef al Misiunii militare franceze în România (octombrie 1916 - martie 1918), care se deplasează într-o vizită oficială și poposește la Oradea la 30 decembrie 1918, aducându-și o mare contribuție la înfăptuirea, apărarea și consolidarea Marii Uniri a Românilor.
S-au depus coroane de flori la monumentul ridicat în memoria eroilor francezi căzuți în Primul Război Mondial.
S-au depus coroane de flori la monumentul geografului francez Emmanuel de Martonne(1873 - 1955) cel care a studiat starea națiunilor din Transilvania și a recomandat viitoarea graniță de vest a României, stabilită în Tratatul de Pace de la Paris.
Urmează în sala mare a Prefecturii un simpozion cu tema: Personalități Franceze care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri: generalul Henri Mathias Berthelot și geograful Emmanuel de Martonne.
Alocuțiuni:
Prof. univ. Dr. Dumitru Preda: ,,Relațiile româno-franceze de la începutul sec. al XX-lea până la integrarea în UE și NATO.”
Prof. univ. Dr. Gabriel Moisa: ,,Geograful Emmanuel de Martonne și granița de vest a României.
Lansare de carte: Col. r. Dr. Constantin Moșincat: ,,Generalul Henri Mathias Berthelot, prima vizită în Ardeal după Marea Unire (1918-1919), prezentată de Col. r. Alexandru Rus Vid.

See More
Comments
Write a comment...

Asociația Avram Iancu Beiuș vă invită miercuri, 10 iulie, ora 18.00 la o întâlnire de prezentare a oportunităților de participare la proiecte cu finanțare europeană. Membrii Asociației care au participat la astfel de proiecte vă vor împărtăși experiențele lor și vă vor îndruma în demersurile de aplicare pentru noi proiecte. Program:
- scurtă prezentare a proiectelor europene la care au participat membrii Asociației;
- prezentare platforma Salto-Youth;
- oferte de proiecte;
- ...diseminarea proiectelor.
Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze prin mesaj privat, email la viorelianc@yahoo.com sau la numărul de telefon 0752205236. Vă așteptăm cu drag!

See More
Image may contain: text
Comments
Write a comment...